ETION Sparring Partner

Persoonlijk groeitraject voor beslissingsnemers
Datum: 
donderdag, 29-08-2019


Wie vorig jaar deelnam aan de succesvolle vernieuwde format kan getuigen: Sparring Partner biedt beslissingsnemers een boeiend persoonlijk groeitraject. Door in te zetten op het wederzijds delen van expertise en ervaringen brengen jullie het beste in elkaar naar boven. Een ervaring die ook jou aanspreekt? Schrijf vandaag nog in!

Wat mag je verwachten?

 • Kick-off: speeddating-sessie in Wilrijk (04/09, 16-19u)
  Op een gerichte en informele manier maak je, tijdens een aantal groepsgesprekken, kennis met andere kandidaat sparringpartners. Je ontdekt elkaars interesses en expertisedomeinen, als basis voor een interessante match. Een inspirerende zoektocht en een leerrijk netwerkevent!

 • Individuele ontmoetingen (oktober – januari)
  Na de eerste kennismaking verwerkt ETION alle feedback en stelt je vanaf midden september een boeiende partner voor op basis van jouw profiel en voorkeuren.
  In de loop van de volgende maanden ontvangen jij en je sparringpartner elkaar minstens één keer in elkaars bedrijf. Je laat je dan helemaal onderdompelen in een andere organisatiecultuur. Dé ideale setting om nieuwe inzichten op te doen, met een frisse blik te kijken naar herkenbare problemen, of de confrontatie aan te gaan met je eigen stijl en ideeën.
  ETION ondersteunt je in deze fase van het traject met tips en inhoudelijke kapstokken om jullie sparringsessies zo zinvol mogelijk te maken. En je blijft met de groep in contact via Whatsapp, waardoor je ervaringen kan delen.
  Kortom, een context om in een vertrouwelijke sfeer ervaringen en ideeën te delen rond leiderschap en bedrijfsvoering.

 • Deel- en netwerkmoment, voorafgaand aan de uitreiking van de Leadership Award (december 2019)
  Kennis uitwisselen stopt niet bij jouw sparringpartner. Tijdens dit deel- en netwerkmoment komen alle sparringpartners samen om de eerste ervaringen te delen met de groep. Ontdek gelijkgestemde zielen en interesses op deze groepssessie.
  Aansluitend verwelkomen we jullie op de uitreiking van de 2de ETION Leadership Award. De prijs gaat naar een leider die de ETION-waarden hoog in het vaandel draagt.

 • Slotevent: Sparring Festival (13/02/2020)
  We sluiten het traject af met het Sparring Festival. Een unieke gelegenheid om te sparren met de experts van de ETION-denktank! In enkele korte workshops wissel je die dag met hen op een interactieve manier kennis uit over actuele thema's.
Prijs:
€ 395 excl. btw voor het volledige programma
Enkel voor leden

Vragen?

Miek Sweertvaegher
T 0473 65 27 23