ETION Kempenaar

Wie volgt Lavetan op?
Datum: 
donderdag, 11-03-2021
Zet in kalender


In tijden van crisis zoeken mensen naar ankerpunten. Na het bevreemdende jaar 2020 gaat ETION voor De Kempenaar ook weer op zoek naar die spreekwoordelijke rots in de branding. Omwille van corona doen we dat dit jaar uitzonderlijk in beperkte kring

De ETION Kempenaar is de prijs voor een Kempense onderneming die zich op de kaart zette met focus op duurzame groei en aandacht voor medewerkers en omgeving.

Laboratorium Lavetan uit Turnhout mocht langer dan verwacht de kroon van Kempenaar dragen. Maar aan alle mooie liedjes komt een eind! Op 11 maart gaat de eer over naar een andere Kempense onderneming: Group Smet, Netropolix of Wilms. Maak hier kennis met de genomineerden.

Voor de uitreiking gaan we naar een ruime en impressionante locatie: Art Center Hugo Voeten. Deze oude graanfabriek aan de oever van het Kempisch Kanaal in Herentals werd met respect voor de originele architectuur omgebouwd tot een kunst- en tentoonstellingsruimte waarin ondernemer en kunstverzamelaar Hugo Voeten (1940-2017) een deel van zijn verzameling onderbracht.

Na een unieke rondleiding stellen de genomineerden zich voor en mag één van hen met de felbegeerde trofee naar huis.

Voor al onze events in het voorjaar garanderen we dat ze enkel doorgaan indien dit op een veilige manier kan. Hierdoor kan het zijn dat het format aangepast wordt.

Programma: 
18.00 uur: onthaal en rondleiding
19.00 uur: voorstelling kandidaten en uitreiking Kempenaar bij het diner
Prijs:
gratis
Op uitnodiging
Locatie:
Art Center Hugo Voeten

Vennen 22
2200 Herentals

Partner(s):

Vragen?