ETION Jongeren Unplugged met Bram Algoet (Puckolo)

De comeback van Puckolo limonade
Datum: 
woensdag, 01-12-2021
Zet in kalender


Meer dan honderd jaar geleden nam de betovergrootvader van Bram Algoet een bedrijfje over. De specialisatie? Tafelwater én limonade.

Elke daaropvolgende generatie bouwde het bedrijf verder uit. Zijn grootvader proefde in Frankrijk een lokale limonade, en baseerde zich op de smaak voor de productie van een Belgische variant. Puckolo was geboren. Het drankje werd, vooral in Zuid-West-Vlaanderen, razend populair. In 2000 bouwde de vader van Bram nog een nieuwe fabriek, maar in 2006 volgde het faillissement.

Een paar jaar geleden was Bram op reis in Frankrijk, waar ook hij onder de indruk was van de smaak van een lokale limonade. Hij besliste om Puckolo nieuw leven in te blazen, en herlanceerde het drankje in maart 2021.

Op woensdagavond 1 december gaat Bram met de ETION Jongeren in gesprek over de historiek en toekomst van zijn geliefde lokale limonade.

Wat is ETION Unplugged?

ETION Unplugged is een losgekoppelde, rode draad doorheen ons aanbod waarbij een centrale spreker wordt weggeplukt uit zijn of haar bedrijf of vertrouwde omgeving. De avond verloopt ontspannen, intiem en  informeel in een warme setting. Persoonlijke en professionele verhalen, ervaringen ideeën  worden ongedwongen en vertrouwelijk verteld, zonder micro of presentatie De aanwezigen zijn één met de spreker, en kunnen tijdens het verhaal rechtstreeks reageren, vragen stellen of in gesprek gaan

Programma: 
18.30 uur: onthaal
19.00 uur: inhoudeliijk gedeelte
20.00 uur: netwerking met catering
Prijs:
€ 60 pp (btw excl)
Enkel voor leden
Locatie:
Barcyclette
Begijnhofpark
8500 Kortrijk
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?