ETION Jongeren: Ondernemersverhaal Yvan Vindevogel

Medicatie, drank en een partycruise
Datum: 
maandag, 11-02-2019


Yvan Vindevogel
mag omschreven worden als een kleurrijke serial entrepreneur die geen risico’s schuwt, maar die zich wel ver weghoudt van de schijnwerpers. Zijn naam doet bij velen dan ook niet meteen belletje rinkelen, maar de bedrijven en merken waaraan hij verbonden is des te meer.

Wie Omega Pharma zegt, denkt meteen aan Marc Coucke. Toch stond Yvan Vindevogel in 1987 mee aan de wieg van het bedrijf. Een paar jaar later verkocht hij echter zijn aandelen. Een beslissing waarop hij, tot zijn spijt, nog steeds over wordt aangesproken.

Yvan Vindevogel, die apotheker is van opleiding, bleef echter niet stilzitten. Hij richtte de multinational Vemedia op, een bedrijf dat eveneens gespecialiseerd is OTC-producten.

Daarnaast is hij doorheen de jaren ook op zoek gegaan naar nieuwe sectoren en producten. Zo is hij eigenaar van het Kortrijkse hotel Damier en van de aanpalende cocktailbar Sprezza waar zijn eigen gin, Copperhead, uiteraard op het menu staat.

De voorbije jaren ging hij nog een stapje verder, en bracht hij out-of-the-box naar een nieuw niveau. Met The Ark lanceerde hij een meerdaagse partycruise, het Tomorrowland van de Middellandse zee.

Stof genoeg dus voor een stevige babbel met onze jongeren!

Programma: 
18.30 uur: onthaal
19.00 uur: Ondernemersverhaal Yvan Vindevogel
20:30 uur: napraten en netwerking
Prijs:
€ 50 pp
Op uitnodiging
Locatie:
Sprezza

Graanmarkt 12
8500 Kortrijk

Partner(s):

Vragen?

Birgit Stokx
T 03 829 25 25