ETION Forum 2021

De kracht van twijfel: hoe alles in vraag stellen leidt tot creativiteit
Datum: 
maandag, 15-11-2021
Zet in kalender


Twijfel lijkt vaak het tegenovergestelde van succes te zijn. De mens houdt graag vast aan wat hij heeft en weet. Twijfelen aan ideeën wordt aan de kant geschoven. Maar dat beperkt onze creativiteit. Nieuwe ideeën ontstaan immers daar waar we de status quo in vraag stellen. Met het ETION Forum 2021 willen we dan ook de kracht van twijfel in de verf zetten.

We hebben het over radicale innovatie. Over hoe we zaken anders gaan bekijken en zo nieuwe producten of diensten uitvinden. Het gaat niet over in kleine stapjes je proces innoveren, maar over grootste veranderingen lanceren door je bestaande manier van werken of je bestaande omgeving in vraag te stellen.


Keynote

Voor keynotespreker Alan Iny gaat de oude management mantra van het out-of-the-box denken lang niet ver niet genoeg. Revolutionaire ideeën ontstaan in nieuwe dozen! In zijn internationale bestseller Thinking in New Boxes werpt Iny een nieuw licht op creativiteit. Innoveren doe je door gangbare perspectieven uit te dagen, door vragen te stellen en open te staan voor een onbeperkte reeks mogelijke antwoorden.

Verder gaan we in gesprek met ondernemers over hoe zij hun assumpties in vraag stellen en dit leidt tot creativiteit.


Leadership Award

We zetten het verhaal van de sprekers kracht bij met de uitreiking van de Leadership Award. Met deze speciale erkenning zetten we een inspirerend leider (m/v) in de bloemetjes. Een innoverend rolmodel en grensverleggend pionier die de twijfel durft te omarmen om vooruit te gaan.

Benieuwd wie dit jaar de award mee naar huis mag nemen of wil je zelf meer twijfel toelaten in je denkproces? Laat je inspireren op het ETION Forum 2021!

Programma: 
15.45 uur: Aanvang De kracht van twijfel - ETION Forum 2020
18.15 uur: Walking dinner
Prijs:
ETION-leden: € 275 | vóór 30/09: € 225, Niet-leden: € 375 | vóór 30/09: € 325
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Ghelamco arena

Ottergemsesteenweg Zuid 808

9000 Gent

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?