ETION Forum 2020 | Closing the Circle

Datum: 
maandag, 14-09-2020
Zet in kalender


Dankzij de verregaande automatisering en massaproductie van de tweede industriële revolutie, surften we honderd jaar geleden de ‘roaring twenties’ in op een golf van ongekende mogelijkheden. Het was een periode van snelle groei, euforie en consumentisme, die echter in mineur eindigde met de beurscrash op Wall Street in 1929 en de Grote Depressie.

Eén eeuw later zitten we opnieuw te midden van een industriële revolutie. Maar waar men zich destijds weinig zorgen maakte over grondstoffen, energie of het klimaat, is dit vandaag totaal anders. De mens is perfect in staat om deze factoren in rekening te brengen en duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen, maar dit vergt wel een zeer grote mindshift van zowel producenten als consumenten. We staan voor gigantische uitdagingen; een fundamentele transformatie van ons economisch denken dringt zich op.

Volgens ondernemer en innovator Thomas Rau is het mogelijk om een dergelijke economische transformatie op een rendabele manier in de praktijk te brengen: nieuwe technologieën en innovatieve businessmodellen creëren vandaag voor bijna alle sectoren kansen om een lucratieve duurzaamheidsrevolutie tot stand te brengen.

Benieuwd waar jouw mogelijkheden zitten om de cirkel rond te maken? Laat je inspireren op het ETION Forum 2020 en reserveer nu alvast je plaats!

Programma: 
15.45 uur: Onthaal
16.30 uur: Closing the Circle - ETION Forum 2020
18:15 uur: Walking dinner
Prijs:
ETION-leden: €250 | vóór 5/7: €185 (excl. btw), Niet-leden: €310 | vóór 5/7: €215 (excl. btw)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Ghelamco arena

Ottergemsesteenweg Zuid 808

9000 Gent

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Vicky Knaepen
T 03 829 25 25