ETION Feest 2019

Ondernemers van toen en nu
Datum: 
dinsdag, 18-06-2019


Net vóór we het seizoen afsluiten, komen we nog één keer samen voor ETION feest! We ontmoeten elkaar op dinsdag 18 juni in de Antwerpse Brouw Compagnie voor een zomerfeest doorspekt van herinneringen.

Beroepsbelg Tanguy Ottomer neemt je samen met met Fay en Mia Van Weddingen (bestuurders van AVA) en Tim Goossens (gedelegeerd bestuurder van Pelican Rouge) mee naar lang vervlogen tijden op een trip down memory lane. Je ontdekt de geschiedenis van enkele legendarische Antwerpse ondernemers: slimme zakenmannen en harde werkers, maar ook echte gentlemen én geëngageerde burgers.

Wie herinnert zich nog de koffiebranderij van Roode Pelikaan in de Broederminstraat? Of wie heeft er wel eens op schoot gezeten bij Sinterklaas in de Grand Bazar? En wie weet nog dat ketens als Veritas of AVA papierwaren ooit begonnen als een “winkeltje in ’t Stad”? Verhalen die je doen mijmeren naar lang vervlogen tijden.

Herinneringen die als vanzelf naar boven komen borrelen in het huis van het rasechte, Antwerpse Seefbier. Gebrouwen uit de beste Belgische hop en met een stevige scheut nostalgie. Seefbier is sinds 2012 terug op de markt, maar heeft wortels tot ver in de 16e eeuw.

Én je maakt van dichtbij mee hoe Seefbier, dat al 6 keer de titel van ’s werelds beste bier kreeg, gebrouwen wordt. Een ervaren bierexpert neemt je op sleeptouw doorheen het boeiende verhaal van de brouwerij en het ambacht dat een stukje Antwerpse geschiedenis levend houdt.


Met ondernemende steun van:
Bolckmans, ISS Facility Services, Willemen Groep

Programma: 
18:30u: Ontvangst & aperitief
19:15u: Aanvang inhoudelijk gedeelte
20:30u: Walking dinner
Prijs:
€ 95 voor leden (excl. btw), € 115 voor niet-leden (excl. btw)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Antwerpse Brouw Compagnie

Indiestraat 21
2000 Antwerpen

Partner(s):

Vragen?

Rashida Houari
T 03 829 25 25