ETION Denkt Door - Een digitaal verhaal voor elke organisatie

Datum: 
dinsdag, 17-03-2020
Zet in kalender

Digitalisering is voor veel ondernemingen nog steeds een vaag begrip. De potentiële meerwaarde van digitalisering voor de klant en voor de efficiëntie in de onderneming wordt wel gezien, maar vaak krijgen operationele bekommernissen een hogere prioriteit. Resultaat: digitalisatieprojecten die vastlopen of zelfs niet eens uit de startblokken komen.

In de praktijk is het ook niet altijd gemakkelijk om de opportuniteiten te zien, een haalbaar plan uit te werken, goede partners te kiezen, … Nochtans is een succesvolle digitale transformatie niet enkel weggelegd voor de typische voorbeelden als Uber en AirBnB. Groeien in digitalisering vergt wel een inspanning!

In deze ETION Denkt Door–sessie ga je op zoek naar het ideale digitaliseringsparcours voor jouw organisatie. We gebruiken hierbij het framework van de Digicoach. Ontwikkeld door Agoria, perfect op maat van het Belgische industriële ondernemerslandschap.

Vertrekkend vanuit een breed overzichtskader om het begrip “digitale transformatie” duidelijk te omschrijven, maak je op interactieve wijze een inschatting maken van je digitale maturiteit. Samen identificeren we de digitale prioriteiten en bouwen we aan een stappenplan, gebaseerd op jouw strategische ambities. Daarbij focussen we op digitalisatie van processen, digitale innovatie en cultuur.

Na dit dagvullende seminarie heb je

-        inzicht in de digitale maturiteit van je onderneming,

-        een eerste plan van aanpak opgesteld

-        weet je hoe je met succes een digitale transformatie kan aansturen in jouw organisatie

 
Voor iedereen die een meerwaarde wil realiseren via digitalisatie van processen, met innovatie rond product en businessmodel, ondersteund door een digitale bedrijfscultuur.

Programma: 
De sessie vindt plaats op dinsdag 17 maart, van 9.00u tot 17.00u. Er wordt een ontbijt en broodjeslunch voorzien.
Prijs:
€ 485 ex btw, catering en documentatie inbegrepen
Voor leden en niet-leden
Locatie:
het ETION-gebouw

Sneeuwbeslaan 20
2610 Wilrijk

Spreker(s):

Vragen?

Britt De Weirt
T 03 829 25 05