Een intieme avond met Esther Perel

Wat liefde ons kan leren over werk
Datum: 
woensdag, 30-06-2021
Zet in kalender


Mensen zijn sociale dieren. De kwaliteit van onze relaties bepaalt de kwaliteit van ons leven. De pandemie met z’n lockdowns had een verwoestende impact onze manier van verbinden. Als binnenkort het einde van ons isolement weer in zicht komt, kunnen we weer écht op zoek naar de essentie van samenleven.

Net als liefde je vleugels kan geven, zo kunnen ook werkrelaties ons leven positief stimuleren. Werkrelaties met collega’s, klanten, managers, … vormen de cultuur en het succes van organisaties.

Relatiegewoontes verdwijnen niet zomaar. Als je ’s ochtends begint aan je werkdag, ben je niet plots iemand anders. Je blijft dezelfde persoon, met je uitdagingen en beperkingen.

Esther Perel geeft een verfrissend perspectief op de onzichtbare krachten die de dynamiek van verbinding en conflict op de werkplek vormgeven. Ze toont je hoe je op een emotioneel intelligente manier met relaties omgaat. En hoe je werkrelaties weerbaar maakt voor tegenslagen.

 

Relatie-goeroe Esther Perel

De van oorsprong Belgische Esther Perel is een internationaal bejubelde en bekroonde psychotherapeute.  Ze staat bekend om haar originele en verhelderende kijk op moderne relaties. 35 jaar lang leidde ze een succesvolle therapiepraktijk in New York City. Vandaag werkt ze als organisatieadviseur voor Fortune 500-bedrijven over de hele wereld. En dit jaar stond ze op de vierde plaats van de Forbes-lijst 15 Of The World’s Most Inspiring Female Leaders.

Haar internationale bestsellers, waaronder Mating in Captivity: Unlocking Erotic Intelligence en The State of Affairs: Rethinking Infidelity, werden in 30 talen gepubliceerd. Esthers virale TED-talks zijn intussen al meer dan 30 miljoen keer bekeken.

In haar bekroonde podcasts Where should we begin? en How's Work? leert Esther ons dat dynamieken, verwachtingen, etc. die spelen in liefdesrelaties, evengoed van toepassing zijn op werkrelaties.

 

Vragen voor Esther?

In een Engelstalige keynote geeft Esther haar originele kijk op werkrelaties. Heb je zelf vragen voor Esther? Stuur ze dan naar rashida.houari@etion.be. Met een beetje geluk komt jouw vraag wel aan bod in de Q&A!

 

We kiezen voor dit event bewust en voluit voor een echte, fysieke ontmoeting. Half april beslissen we definitief of onze date met Esther kan doorgaan. Uiteraard alleen als dat volledig coronaproof kan.

Plaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van je zitje voor jou en je partner, schrijf dan vandaag al in aan vroegboektarief.  

Programma: 
19.00 - 19.50: keynote (in het Engels) Esther Perel over emotionele intelligentie op het werk
19.50 - 20.30: Q&A (in het Nederlands) gemodereerd door ETION businessfilosoof Jochanan Eynikel
20.30 - 22.00: verdiepende gesprekken tijdens diner
Prijs:
Vroegboektarief leden: € 220, Vroegboektarief niet-leden: € 275
Voor leden en niet-leden
Locatie:
ICC Gent

Citadelpark
Familie van Rysselberghedreef 2
9000 Gent

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?