Digital Friday Table

Datum: 
vrijdag, 06-09-2019


Een laagdrempelige, niet-technische introductie op de digitale wereld van vandaag en morgen. Dat is wat de Digital Friday Table jou voorschotelt tijdens vier lunchbijeenkomsten bij Living Tomorrow in Vilvoorde. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je inzicht in de impact en uitdagingen van slimme technologie op de bedrijfsvoering.

Programma:

 • Hoe denken als een platform? (vrijdag 6/9/2019)
  Technologische ontwikkelingen gooien traditionele organisaties helemaal om. Welke spelregels zijn er in de digitale economie? Waarom falen digitale transitietrajecten? Hoe organiseren we de transitie naar de nieuwe digitale wereld? Tijdens deze sessie buigen we ons over het belang van organisatiestructuur op weg naar een digitale bedrijfsvoering.
  Spreker: Rogier De Langhe, economie- en technologiefilosoof UGent

 • Blockchain is WTF* (Waarschijnlijk Toch Fundamenteel)? (vrijdag 4/10/2019)
  Blockchain werkt als een logboek dat niet door een centrale partij wordt gecontroleerd. Iedereen die op het netwerk is aangesloten, kan transacties controleren, wat ook de kans op misbruik tegengaat. Welke toepassingen zijn er?
  Spreker: Gerrie Smits, digital transformation consultant

 • Quantum Computing (vrijdag 8/11/2019)
  Quantum computers komen eraan, zoveel is zeker. Maar wat gaan die doen en hoe werken ze? Wat zijn de mogelijkheden van quantum computing? We lichten een tipje van de sluier op.
  Spreker: Deevid De Meyer, mad scientist, Craftworkz - Brainjar

 • Human-computer interaction & human-centered design (vrijdag 6/12/2019)
  Mensgericht ontwerpen stelt de gebruiker centraal. Bij gamification gebruik je spelelementen om gebruikers intrinsiek te motiveren, hun ervaring te verrijken en een bepaald gedrag te stimuleren. Laat je inwijden door een technologie-optimist in de wereld van gamification, future-health technologies, interaction design, social shaping en adoptation of technology.
  Spreker: Vero Vanden Abeele, prof. Human-Computer Interaction KU Leuven en co-founder & director user experience design Tinkerlist

Doelgroep:

Beslissingsnemers met veranderkracht die binnen een onderneming met digitale transformatie bezig zijn.

Programma: 
11.30 uur: Onthaal en aperitief
12.00 uur: Aanvang inhoudelijk deel en lunch
14.00 uur: Einde
Prijs:
€ 850 pp voor het traject van 4 sessies (enkel voor ETION-leden, excl. btw)
Enkel voor leden
Locatie:
Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800 Vilvoorde
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Annemie De Proft
T 0473 51 91 35