De Kempenaar 2021

Wie volgt Lavetan op?
Datum: 
donderdag, 14-10-2021


Later dan verwacht, maar 2021 wordt dan toch het jaar waarin we opnieuw verbinden. Dat doen we ook opnieuw op de uitreiking van de Kempenaar. De prijs voor een Kempense onderneming die zich op de kaart zette met focus op duurzame groei en aandacht voor medewerkers en omgeving.

Laboratorium Lavetan uit Turnhout mocht langer dan verwacht de kroon van Kempenaar dragen. Maar op 14 oktober gaat de eer naar een andere Kempense onderneming: Smet Group, Netropolix of Wilms. Ook na een wereldwijde pandemie stuk voor stuk ijzersterke kandidaten!

Voor de uitreiking gaan we naar een ruime en impressionante locatie: Art Center Hugo Voeten. Deze oude graanfabriek aan de oever van het Kempisch Kanaal in Herentals werd met respect voor de originele architectuur omgebouwd tot een kunst- en tentoonstellingsruimte waarin ondernemer en kunstverzamelaar Hugo Voeten (1940-2017) een deel van zijn verzameling onderbracht.

Keynotespreker van de avond is topsportcoach Paul Van Den Bosch, die met heel wat atleten schitterende resultaten behaalde. Hij stelt die avond zijn nieuwe boek 'ConneXion' voor over het extreme belang van verbinding maken en onderhouden tussen en met mensen; over kunnen geven en anderen beter maken.


Voor al onze events in het najaar garanderen we dat ze enkel doorgaan indien dit op een veilige manier kan.

Programma: 
18.00 uur: onthaal
18.30 uur: voorstelling kandidaten
20.00 uur: keynote Paul Van Den Bosch
20.30 uur: uitreiking Kempenaar & walking dinner
Prijs:
€ 110 voor leden, € 130 voor niet-leden
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Art Center Hugo Voeten

Vennen 22
2200 Herentals

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?