De Kempenaar 2020

Wie volgt Lavetan op?
Datum: 
donderdag, 22-10-2020
Zet in kalender

Zal uitreiking van De Kempenaar wel kunnen doorgaan? Ja!  'Offline' als het kan, met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment zullen gelden. Mocht 'écht samenkomen' niet kunnen, organiseren we de uitreiking 'online' en passen we de vorm, het verloop en de deelnameprijs aan.

In tijden van crisis zoeken mensen naar ankerpunten. In het bevreemdende jaar 2020 gaat ETION voor De Kempenaar ook weer op zoek naar die spreekwoordelijke rots in de branding. De prijs voor een Kempense onderneming die zich in 2020 op de kaart zette met focus op duurzame groei en aandacht voor medewerkers en omgeving.

Laboratorium Lavetan uit Turnhout mag nog even de kroon dragen. Op 22 oktober gaat die eer naar een andere Kempense onderneming. Wie de genomineerden van dit jaar zijn, maken we in september bekend.

Voor de uitreiking gaan we naar een ruime en impressionante locatie:  Art Center Hugo Voeten. Deze oude graanfabriek aan de oever van het Kempisch Kanaal in Herentals werd met respect voor de originele architectuur omgebouwd tot een kunst- en tentoonstellingsruimte waarin ondernemer en kunstverzamelaar Hugo Voeten (1940-2017) een deel van zijn verzameling onderbracht.

Tijdens de uitreiking krijgen alle genomineerden de mogelijkheid om hun kandidatuur toe te lichten alvorens jij mee bepaalt wie de nieuwe Kempenaar wordt.

Spreker van de avond is Paul Van Den Bosch, schrijver van Egopreneur en topsportcoach die met heel wat topatleten schitterende resultaten haalde. In zijn keynote reikt hij handvaten aan om een sterkere en veerkrachtigere ik te worden. Om beter te kunnen functioneren in de steeds complexere wereld en daardoor beter te kunnen zorgen voor anderen. Door een echte egopreneur te worden, krijg je balans in je werk, je gezin en in elk ander domein van je leven.
Programma: 
18.00 uur: onthaal en aperitief
18.20 uur: voorstelling kandidaten en keynote
20.00 uur: uitreiking Kempenaar 2020
20.15 uur: walking dinner
Prijs:
95 euro pp voor leden, 125 euro pp voor niet-leden
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Art Center Hugo Voeten

Vennen 22
2200 Herentals

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Britt De Weirt
T 03 829 25 05