Book & Breakfast met Luc Swinnen

101 antwoorden op stress en burn-out

Je bent er ongetwijfeld al mee geconfronteerd geweest, misschien als werkgever, misschien in je persoonlijke omgeving, wie weet wel zelf. Burn-out is de laatste jaren helaas aan een stevige opmars bezig, ook in ons land. Wat veroorzaakt een burn-out? Wat kan je doen om andere mensen bij te staan die er middenin zitten? Hoe kan je jezelf wapenen tegen stresssituaties en burn-out? Hoe herken je de eerste signalen? 

We nodigden dokter Luc Swinnen uit voor wat meer uitleg. Zijn boek '101 antwoorden op stress en burn-out' is geschreven voor mensen met én zonder ervaring. Als je al een burn-out hebt gehad, zul je veel hebben aan de structuur en de methodiek van werken en informeren. Heb je er nog geen gehad, dan duik je best meteen in het boek, want de kans dat je er ooit een krijgt of iemand kunt bijstaan die er een heeft, is niet gering. Bij burn-out geldt nog meer dan bij elk medisch fenomeen: beter voorkomen dan genezen.

Dr. Luc Swinnen is een echte autoriteit op het gebied van stress & burn-out. Hij publiceerde reeds verschillende boeken en werkt al jaren als bedrijfsconsulent in grote en kleinere bedrijven rond dit onderwerp. Zijn passie is de impact van emoties op het functioneren van mensen. 

Programma: 
08.00 uur: onthaal en ontbijt
08.30 uur: interactieve boekvoorstelling
09.00 uur: einde
Datum: 04-10-2017
Prijs: € 75 pp (boek incl.)
Enkel voor leden
Locatie:
AuditoRium4

St-Denijslaan 485

9000 Gent

Spreker(s)
Luc Swinnen
Arts, bedrijfsconsulent burn-out & stress
Sponsor(s):

Vragen?

Birgit Stokx
T 03 829 25 25