Boeklancering 'De wetenschap van succes' door Jeroen De Flander

Uitblinken kun je leren
Datum: 
dinsdag, 04-02-2020


De meeste mensen denken dat je de top alleen kunt bereiken met talent en wat geluk. Maar je wordt niet succesvol geboren, je hebt het zelf in de hand. Waarin je ook wilt uitblinken, grootse prestaties worden altijd bepaald door drie principes: passie, meesterschap en veerkracht.

Het nieuwste boek van Jeroen De Flander 'De wetenschap van succes' onthult de buitengewone wetenschap achter topprestaties. En belangrijker nog: hoe iedereen daartoe in staat is!

Het onderzoekt de mindset van succesvolle artiesten, sporters en denkers. Aan de hand van verrassende statistieken en geavanceerde inzichten verpakt het de wetenschap achter succes in een fascinerend, leesbaar verhaal. Boordevol praktische tips om je te helpen succesvoller te zijn in werk en leven.

Beslist een boek dat je helpt groeien naar de beste versie van jezelf. En een aanrader voor iedereen die het beste uit de mensen om zich heen wil halen.

Jeroen De Flander is internationaal strategie-implementatie-expert. Hij is professor aan de Tias Business School in Nederland, gastprofessor aan de London Business School en een veelgevraagd keynotespreker in meer dan veertig landen. Jeroen deelde het podium met goeroes zoals Michael Porter, Kaplan & Norton, Rita McGarth, Costas Markides en Roger Martin.  

Programma: 
16.00 uur: Onthaal met hapje en drankje
16.30 uur: Introductie door Danny Saerens
16.35 uur: Keynote Jeroen De Flander
17.45 uur: Q&A
18.15 uur: Netwerkreceptie
19.00 uur: Einde
Prijs:
€ 120 (excl. btw, incl. boek)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800 Vilvoorde
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?