Bedrijfsgetuigenis: Vind(!) Jezelf: de rebel in Nathalie Christiaens

Datum: 
woensdag, 11-03-2020


Met Vind! creëerde Nathalie Christiaens een toekomstgerichte organisatie, die groeit door en met de creativiteit en veranderkracht van de medewerkers.Vind! hanteert een open bedrijfscultuur, waarin engagement en participatie centraal staan. Als rekruteringspartner brengt het bedrijf zo zijn missie ‘een duurzame match tussen bedrijf en medewerker’ zelf in de praktijk.

Deze transformatie kwam er niet op één dag, maar is het resultaat van jarenlang investeren in mensen. Een cruciaal gegeven hierbij is de persoonlijke groei van Nathalie, die de voorbije jaren zichzelf bleef uitdagen in een proces van zoeken, loslaten, proberen, vertrouwen schenken, bijsturen, en blijven geloven in de kracht van samenwerking. Nathalie deelt tijdens deze bedrijfsgetuigenis open en enthousiast haar ervaringen en inzichten.

We zijn welkom in de gloednieuwe kantoren van Vind! De keuze voor duurzaamheid vertaalt zich nu ook naar de werkplek: voor het gebouw werd volop ingezet op ecologie en duurzaamheid. Een verrijkend gesprek in een inspirerende omgeving!

Programma: 
19.00 uur: ontvangst
20.00 uur: getuigenis Nathalie Christiaens
21.00 uur: netwerking met hapje & drankje
22.00 uur: einde
Prijs:
€ 65 pp
Enkel voor leden
Locatie:
Vind!

Houtskoolstraat 17
8800 Roeselare

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Birgit Stokx
T 03 829 25 25