Bedrijfsgetuigenis met Stijn Switten (Biobakkerij De Trog)

Eerlijk duurt het langst
Datum: 
woensdag, 19-02-2020


Toen Stijn Switten, Delisol, meer dan 10 jaar geleden Hendrik Durnez van Biobakkerij De Trog uit Ieper ontmoette, vormde dat het begin van een unieke samenwerking. Ze vonden mekaar in de aandacht voor een eerlijk product, eerbied voor het ambacht en respect voor elke fase in de productieketen. Vanuit deze gedeelde visie bundelden ze de krachten en creëerden met de Food Associates Group een duurzaam groeiverhaal.

Biobakkerij De Trog telt ondertussen meer dan 90 medewerkers en het gekende zuurdesembrood ligt niet meer enkel in de Belgische schappen maar ook in Scandinavië, Ierland, Duitsland en zelfs in de Verenigde Arabische Emiraten.

Innovatie en traditie gaan hand in hand bij De Trog en respect en duurzaamheid in alle aspecten van de bedrijfsvoering vormen de rode draad in hun aanpak. Dat de groep al 2 keer (2016, 2019) de Factory of the Future Award mocht ontvangen is een duidelijk bewijs.

Stijn Switten deelt met ons zijn visie en ervaringen over mens- en waardengericht ondernemen. En uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met zowel de producten van Delisol als van De Trog.

Programma: 
19.00 uur: ontvangst
19.30 uur: inhoudelijk gedeelte
20.15 uur: netwerkreceptie
Prijs:
€ 65 pp
Enkel voor leden
Locatie:
De Pereboom

Korte Meersstraat 6
8900 Ieper

Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?

Birgit Stokx
T 03 829 25 25