Bedrijfsbezoek Group Joos

Datum: 
donderdag, 19-09-2019

Net vóór we een nieuwe Kempenaar kiezen, gaan we nog eens op bezoek bij de huidige titelhouder: Group Joos. Op donderdag 19 september ontvangt Alex Joos je met een ontbijt en kom je te weten waarom die 'Kempenaar'-kroon meer dan terecht is. 

Je kan je afvragen hoe een derdegeneratiedrukkersbedrijf overeind blijft in een wereld waarin alles evolueert naar digitaal. Dat Group Joos anno 2019 een bloeiend bedrijf is en internationaal zijn vleugels uitslaat, toont een onwaarschijnlijke veerkracht.

De pioniersgeest waarmee Jos Joos 84 jaar geleden zijn familiebedrijf opstartte, met (destijds) hypermoderne drukpersen, voel je ook vandaag nog bij kleinzoon Alex. De missionstatement van Joos Hybrid zegt genoeg: “Future-proof zijn we pas echt als we overleven in een wereld zonder papier.”

Een toekomst die Group Joos zelfverzekerd tegemoet mag zien. Door good goverance, een nauwe samenwerking met het onderwijs in het project 'My future in printing', en de actieve rol die ze spelen in regionale en internationale organisaties van grafische vormgevers, investeren ze in morgen. En de internationale acquisitie van vorig jaar versterkt de toegang van Group Joos tot de gigantische Duitse markt.

Tijdens het ontbijt ontdek je het inspirerend ondernemersverhaal en krijg je een blik achter de schermen van de transformatie van een bedrijf dat zichzelf permanent heruitvindt in een krimpende markt.
Programma: 
08.00 uur: onthaal met ontbijt
08.15 uur: verwelkoming & presentatie
09.15 uur: start bedrijfsbezoek
10.30 uur: einde
Prijs:
€ 55 (excl. btw)
Enkel voor leden
Spreker(s):
Partner(s):

Vragen?