Après-midi met Rik Vera en Peter Van Hoecke

Open je ogen voor disruptie ze sluit!
Datum: 
dinsdag, 11-06-2019

"Hoe moet je als bedrijf omgaan met morgen en overmorgen?" Dit is de hamvraag waarmee Rik Vera van wal steekt. Extreme customer centricity is zijn statement; je gaat ervoor of niet, maar zeker niet een beetje! "In alles wat je doet, zegt of verwacht, focus op je klant, niet op je concurrent. En weet dat het niet de groten zijn die de kleintjes opeten, maar de snellere die de tragere opslokt."

Rik Vera is partner bij nexxworks en een wereldwijd gerenommeerde keynotespreker, veel geprezen auteur en vertrouwd adviseur op het gebied van extreme klantgerichtheid, disruptie, veranderende bedrijfsmodellen, sales, marketing en het voorbereiden van bedrijven op 'The Day After Tomorrow'. Hij doet dit op een scherpe, energieke en enthousiaste manier met de nodige dosis humor en entertainment. Rik is passioneel nieuwsgierig en schudt graag de status quo wakker, niet om gelijk te halen maar om de discussie op gang te trekken. Zijn recente bestseller ‘Managers The Day After Tomorrow’ vormt de insteek van deze keynote.

Ondernemer Peter Van Hoecke licht toe hoe Rik en nexxworks hem hebben aangezet om zijn toekomstig denkpatroon te wijzigen en welke impact dit heeft op zijn organisatie. Als CEO van het Belgisch familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is hij er zich zeer goed van bewust dat het strandstoelmodel niet langer werkt.

Een lezing en een getuigenis die elkaar versterken; een 'must hear & see' voor iedere mee-evoluerende ondernemer en manager. 
Programma: 
16.00 uur: Onthaal
16.30 uur: Lezing Rik Vera
17.30 uur: Praktijkgetuigenis Peter Van Hoecke
18.00 uur: Netwerking en Q&A
19.00 uur: Einde
Prijs:
€ 75 pp inclusief boek (excl. BTW)
Voor leden en niet-leden
Locatie:
De Koolputten in Hamme

Koolputten 2
9250 Waasmunster

Partner(s):

Vragen?