Activiteiten

Van logistiek speler naar omnichannel activatie partner
Datum: 28-09-2017

BD myShopi is een internationaal marketing en logistiek bedrijf. CCO Tim De Witte geeft zijn visie op de hele omwenteling van een logistiek bedrijf naar een betrouwbare partner in logistiek, media en marketing. En deelt zijn verwachtingen rond de activatie van consumenten in de toekomst.

Over het belang van zintuigen...
Datum: 29-09-2017

Haystack is marktleider in product- en marktoptimalisatie. Het biedt vernieuwende methodes en vooruitstrevende technieken aan in marktonderzoek en is gespecialiseerd in zowel sensorisch onderzoek als shopperonderzoek. Tijdens het bedrijfsbezoek op 29 september krijg je zelf de kans om te kijken, horen, proeven, ruiken en voelen wat Haystack doet. 

Europa’s grootste productie-eenheid blijft groeien
Datum: 19-10-2017

Met een productie van meer dan 1 miljoen inspuitbare geneesmiddelen per dag is de vestiging in Puurs de grootste Europese productie-eenheid van Pfizer. Tijdens het bedrijfsbezoek op 16 oktober licht managing director Luc Van Steenwinkel het geheim achter deze indrukwekkende cijfers toe en gaat hij dieper in op de uitdagingen voor de sector in België.

Werken met zelfsturende teams
Datum: 05-12-2017

Op 5 december zet Niko Group zijn deuren open voor 'ETION vloert'. De werknemers van Niko getuigen zélf over hoe hun ontwikkelingspotentieel ten volle benut wordt in zelfsturende teams, en ze laten zien dat bedrijfsontwikkeling ook van beneden naar boven kan stromen in plaats van omgekeerd. Nadien gaan we hierover in gesprek met de eigenaar Jozef De Backer.