Activiteiten

Van logistiek speler naar omnichannel activatie partner
Datum: 28-09-2017

BD myShopi is een internationaal marketing en logistiek bedrijf. CCO Tim De Witte geeft zijn visie op de hele omwenteling van een logistiek bedrijf naar een betrouwbare partner in logistiek, media en marketing. En deelt zijn verwachtingen rond de activatie van consumenten in de toekomst.

Over het belang van zintuigen...
Datum: 29-09-2017

Haystack is marktleider in product- en marktoptimalisatie. Het biedt vernieuwende methodes en vooruitstrevende technieken aan in marktonderzoek en is gespecialiseerd in zowel sensorisch onderzoek als shopperonderzoek. Tijdens het bedrijfsbezoek op 29 september krijg je zelf de kans om te kijken, horen, proeven, ruiken en voelen wat Haystack doet. 

Integratie bij overname
Datum: 11-10-2017
Fides Petfood is specialist in private label honden- en kattenvoeding en maakt deel uit van de snelgroeiende familiale bedrijvengroep 'Group Depre'. De groep ken een actief overnamebeleid, waarbij een goeie aansturing en integratie cruciaal blijkt. Dirk Buysse, groeps-CEO, en Peter Vanwalleghem, operations manager, delen met ons hun visie en ervaringen daarbij.
Europa’s grootste productie-eenheid blijft groeien
Datum: 19-10-2017

Met een productie van meer dan 1 miljoen inspuitbare geneesmiddelen per dag is de vestiging in Puurs de grootste Europese productie-eenheid van Pfizer. Tijdens het bedrijfsbezoek op 16 oktober licht managing director Luc Van Steenwinkel het geheim achter deze indrukwekkende cijfers toe en gaat hij dieper in op de uitdagingen voor de sector in België.

Datum: 26-10-2017

Living Tomorrow begon in 1995 als ‘Huis van de Toekomst’, maar evolueerde ondertussen naar een veel breder innovatie- en demonstratieplatform.  Het is een werelduniek concept waarnaar zelfs Microsoft-oprichter Bill Gates al een kijkje kwam nemen. 

Je beleeft er de wereld waarin jouw bedrijf of organisatie morgen moet opereren.   Innovatie is een noodzaak om écht het verschil te kunnen maken. Om te groeien. Om winstgevender te worden. Om je van jouw concurrenten te onderscheiden.

Living Tomorrow laat je ánders nadenken over de toekomst!