Activiteiten

Rethinking the future of plastics
Datum: 25-10-2017

Als wereldwijde marktleider in ‘in mould labeling’ gaat Verstraete IML voluit voor duurzaam ondernemen. Al van bij het design wordt rekening gehouden met de levenscyclus van het plastic. Development manager Hans Huyghe licht tijdens deze Ondernemerstafel een tipje van de sluier op over hoe ze innovaties concreet toepassen.

Exclusief lunchgesprek over de toekomst van de farmaceutische industrie
Datum: 07-11-2017
Stef Heylen, de nieuwe CEO van het Belgische pharmabedrijf Janssen Pharma, deelt tijdens deze lunch zijn visie over de toekomst van de globale farmaceutische industrie en de rol van België hierin.
Technologische innovaties toepassen
Datum: 09-11-2017

Aqtor! is actief in de technische orthopedie. Door het toepassen van nieuwe technologieën, zoals 3D-maatname en 3D-printing, kunnen ze het comfort van de patiënt aanzienlijk verbeteren. Hoe vind je de juiste partners om innovaties aan te reiken en hoe implementeer je deze snel in de praktijk? Filip Hoornaert, CEO Aqtor!, geeft je een unieke blik achter de schermen van idee tot realisatie.

Innovatief ondernemerschap
Datum: 09-11-2017

Dat technologiepionier Cronos Groep in 25 jaar tijd uitgroeide van een éénmansbedrijf naar een groep met meer dan 200 bedrijven en 3.500 medewerkers, is niet in het minst te danken aan hun uniek model van innovatief ondernemerschap. Tijdens dit exclusief lunchgesprek legt bestuurder Dirk Deroost uit waarom dit model zo succesvol is.

Datum: 14-12-2017
Hoe zal het globale betaalverkeer er in de toekomst uitzien? En welke rol kan een Belgisch bedrijf als Bancontact spelen? Kim Van Esbroeck, CEO bij Bancontact, geeft tijdens het ETION-Soudal Panoramagesprek op 14 december haar visie.