Après-Midi met Prof. dr. Philippe Vandekerckhove


Iedereen wordt vroeg of laat wel eens geconfronteerd met een crisissituatie. Hoe bereid je jezelf als leidinggevende en je organisatie daarop voor?

Philippe Vandekerckhove, gedelegeerd bestuurder van Rode Kruis-Vlaanderen, is een ervaringsexpert op dit gebied. Het afgelopen jaar kreeg zijn organisatie immers te maken met de aanslagen in Brussel en de vluchtelingencrisis, plus tientallen kleinere of minder mediagenieke noodsituaties. Bovendien slaagt hij erin om een complexe, internationaal georiënteerde organisatie met honderden vaste medewerkers en duizenden vrijwilligers, indrukwekkend performant te maken.

Tijdens deze ETION après-midi blikt Philippe Vandekerckhove terug op het parcous dat hij heeft afgelegd en licht hij toe hoe hij de rol van het Rode Kruis-Vlaanderen in de toekomst ziet. Gezien de problematiek van het dalend aantal actieve donoren nodigt hij ons allen nadien uit om ter plekke bloed te geven.

Prof. dr. Philippe Vandekerckhove staat al ruim 12 jaar aan het hoofd van het Rode Kruis Vlaanderen. Hij behaalde zijn MD/PhD diploma als klinisch bioloog aan UZ Leuven en volgde managementopleidingen aan INSEAD en Harvard Business School.

Programma: 
16.00 uur: onthaal met koffie/thee en gebak
16.30 uur: Philippe Vandekerckhove aan het woord
17.45 uur: aperitief met diverse hapjes
Datum: 05-10-2017
Prijs: € 55 voor leden
Enkel voor leden
Locatie:
Rode Kruis-Vlaanderen

Motstraat 40/A

2800 Mechelen

Spreker(s)
Philippe Vandekerckhove
CEO Rode Kruis Vlaanderen
Sponsor(s):

Vragen?

Rashida Houari
T 03 829 25 25