Activiteiten

vrouwelijk ondernemerschap in een internationaal bedrijf
Datum: 29-05-2017

Pascale Van Damme, managing director Dell EMC BeLux , is op 29 mei te gast tijdens een Après-Midi bij ETION Oost-Vlaanderen.

Datum: 31-05-2017

Opnieuw pitchen drie jonge starters hun unieke en gedurfde ondernemersverhaal. Ontembaar & out of the box: Wannes Vanspranghe (Around Media), Tim Clauwaert (INTUO) en Dave Vanhove (3id Printing).

Datum: 31-05-2017

Deze belevingstrip heeft een sterke economische inslag met bezoeken aan de Londense City en de East side. Tijdens gesprekken met experts staan we uitgebreid stil bij de gevolgen van Brexit zowel op het vlak van handel als investeringsdynamiek.  In deze culturele metropool is er uiteraard ook ruimschoots de tijd voor ontspanning en recreatie. Enkele hoogstaande culinaire momenten lenen zich uitstekend voor gezellige gesprekken en ervaringsuitwisseling.   

Ondernemen in het buitenland
Datum: 02-06-2017

Tijdens dit lunchgesprek op de achtste verdieping van het Zenith-gebouw, met zicht over Brussel, vertelt Claire Tillekaerts, CEO Flanders Investment & Trade over wat haar drijft. En natuurlijk over hoe Flanders Investment & Trade ook u kan helpen ondernemen in het buitenland.

Ondernemende vrouwen
Datum: 02-06-2017

Gratienne Sioncke, CEO van BORGinsole werd in 2015 verkozen tot vrouwelijke ondernemer van het jaar en won de 16de Womed Award, een prijs uitgereikt door Unizo, Markant en Artemis. Ze sleepte deze prijs in de wacht omwille van haar leiderschap, ondernemingszin, engagement en maatschappelijke betrokkenheid.

Wel opgeladen, niet opgebrand.
Datum: 07-06-2017

Onze persoonlijke energie is onze kostbaarste hulpbron om ons leven zin en betekenis te geven. Die energie is duurzaam en hernieuwbaar, maar enkel als we er op een goede manier mee omgaan. In deze workshop reiken we pragmatische adviezen, kaders en tips aan voor je persoonlijk energiemanagement. 

Kom je op 15 juni samen met ETION de zomer inzetten?
Datum: 15-06-2017

Het wordt stilaan een mooie traditie dat de ETION-jongeren elk jaar een event op poten zetten om duimen en vingers bij af te likken. Dit jaar ontmoeten we elkaar in Kasterlee bij Den Eyck.

Van een lineaire naar een circulaire economie
Datum: 15-06-2017

Op 30 jaar tijd groeide Indaver uit van een lokale afvalverwerker van de Antwerpse industrie tot een internationale pionier in de circulaire economie. Het bedrijf heeft installaties en activiteiten in België, Duitsland, Ierland en Nederland en beheert ongeveer 5 miljoen ton afval per jaar, heeft een omzet van meer dan 500 miljoen euro en telt ongeveer 1.700 medewerkers. Katoen Natie is sinds eind juni 100% aandeelhouder van Indaver.

The World of Tomorrow
Datum: 16-06-2017

Tijdens het 16de Slotfeest van ETION Brabant-Brussel werpen we samen met drie experten een blik op de toekomst. Laat je tijdens deze feestelijke afsluiter van het werkjaar samen met je partner en gasten meeslepen door aangenaam gezelschap, culinaire verwennerijen en de warme sfeer die je van ETION gewoon bent! Schrijf in vóór 31 mei 2017 en maak kans op een weekend naar Berlijn voor 2 personen, aangeboden door Omnia Travel!

Onvoorziene omstandigheden
Datum: 16-06-2017

Het zomerfeest in Oost-Vlaanderen kent dit jaar een onverwacht verloop. Op 16 juni zal u de kans krijgen om in gesprek te gaan met een aantal mensen die u vertellen over de onverwachte wendingen in hun leven en hoe ze daarmee om gingen.

Datum: 20-06-2017

Werken in de fastfoodsector werd lang geassocieerd met slechtbetaalde en demotiverende hamburgerjobs. Sabine Gekiere, HR-manager bij McDonalds vertelt over hoe de fastfoodketen voluit heeft gekozen voor een beleid dat inzet op het ontwikkelen van competenties.

ETION Zomerfeest West-Vlaanderen
Datum: 21-06-2017

ETION West-Vlaanderen zet op 21 juni de zomer in met het allereerste ETION Feel Good Festival! Een boho-chic tuinfeest vol positieve werkenergie, met als kasteelheer (voor de laatste keer) de uittredend voorzitter Luc Vermeersch.